Napovedane vojaške vaje v plezališču Kupljenik

Objavljeno: 9. September 2017 - 20:23
Komentarji: 0 komentarjev

V času od 12.9. do vključno 15.9.2017, vsak dan med 08:00 in 18:00 uro, bodo imeli pripadniki »132. gorskega polka« vojaške vaje v plezališču Kupljenik, v sodelovanju z ameriško in britansko vojsko.

V tem času bo v plezališču Kupljenik povečano število vojakov, ki bodo imeli vojaške vaje, pri katerih bo možnost krušenja kamenja. Ker plezališče uradno ne bo zaprto v tem obdobju, je zaželeno, da se zaradi varnosti in s tem tudi polne zasedenosti izognete plezališču.

Foto: mwcoe.org - slika je simbolična

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.