Licenčni seminar za trenerje športnega plezanja - razpis

Objavljeno: 20. Marec 2017 - 14:21
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za športno plezanje razpisuje licenčni seminar za trenerje športnega plezanja (TŠP). Seminar bo organiziran v petek, 31. marca 2017, na Fakulteti za šport, Gortanova 22, Ljubljana.

Začetek seminarja bo ob 18.00 uri v predavalnici B ter bo trajal predvidoma do 21.00 ure.

Prijave potekajo preko elektronskega naslova izobrazevanje-ksp@pzs.si. Rok za prijave je petek, 24. marec 2017. K prijavi priložite potrdilo o plačani kotizaciji in izbrano temo za predstavitev na seminarju.

Kotitacija za seminar je 30 eur.

Program seminarja:

  • Predstavitve aktualnih tem na področju športnega plezanja
  • Predstavitev prenovljenih programov usposabljanja na področju športnega plezanja in načrta izobraževanja v letu 2017
  • Predstavitev koncepta normativov na področju športnega plezanja

Uradni razpis licenčnega seminarja za trenerje športnega plezanja z vsemi prilogami je objavljen na spletni strani Komisije za športnoplezanje>>>.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.