Licenčni seminar za inštruktorje in vaditelje športnega plezanja

Objavljeno: 2. Marec 2017 - 13:34
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za športno plezanje razpisuje licenčni seminar za inštruktorje športnega plezanja I in vaditelje športnega plezanja.

Seminar bo organiziran v nedeljo, 12. marca 2017, na Fakulteti za šport, Gortanova 22 v Ljubljani in v nedeljo, 2. aprila 2017. Za obnovitev licence se kandidati lahko prijavite na prvi ali na drugi termin.

Prvi seminar se bo začel 12. marca ob 10.00 uri v predavalnici D ter bo predvidoma trajal do 14.00 ure. Prijave sprejemamo na elektronski naslov izobrazevanje-ksp@pzs.si najkasneje do četrtka, 9. marca 2017. K prijavi prosimo pripišite datum, na katerega se prijavljate in priložite še potrdilo o plačani kotizaciji.

Drugi seminar se bo začel 2. aprila. Čas in kraj seminarja bo sporočen naknadno, glede na število prijav. Prijave sprejemamo na elektronski naslov izobrazevanje-ksp@pzs.si najkasneje do torka, 28. marca 2017. K prijavi prosimo pripišite datum, na katerega se prijavljate in priložite še potrdilo o plačani kotizaciji.

Kotizacija za seminar znaša 30 EUR.

Program seminarja:

  • Predstavitev prenovljenih programov usposabljanja na področju športnega plezanja in načrta izobraževanja v letu 2017
  • Predstavitev kriterijev za izpite ŠP1 in za pridobitev naziva vaditelj športnega plezanja
  • Predstavitev koncepta normativov na področju športnega plezanja

Uradni razpis seminarja je na voljo na spletni strani Komisije za športno plezanje - Licenčni seminar IŠP1>>>

Komisija za športno plezanje je objavila tudi Program usposabljanj za leto 2017>>>

Vir: Komisija za športno plezanje

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.