Jutri napovedana obremenjenost v plezališču Vipavska Bela in Preddvor

Objavljeno: 17. Junij 2016 - 19:42
Komentarji: 0 komentarjev

Vse uporabnike plezališča Vipavska Bela in Predvor obveščamo, da bo jutri v soboto, 18. 6. povečana obiskanost teh dveh plezališč. V Preddvoru se bodo predvsem v dopoldanskem času zadrževali športni plezalci AO Kranja. V Vipavski Beli pa bodo imeli zaključni plezalni izlet iz plezalnega društva Grif Brezovica.

Glede na to, da je napovedano večje število plezalcev v obeh plezališčih, vas prosijo za razumevanje. V kolikor bi si pa želeli malo več miru med plezanjem, pa vam svetujemo obisk kakšnega izmed bližnjih plezališč, ki jih lahko najdete tudi v Friko vodničku.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.