Ženski plezalni tabor 505

Objavljeno: 8. Junij 2016 - 16:14
Komentarji: 0 komentarjev

Plezalni tabor za punce! In 505, ker večina deklet nosi omenjeno številko v emšu. Letos tabor poteka tretji vikend v juniju, 18. in 19. junija 2016 v stenah okoli Vršiča. Nastanjene bomo v eni od koč na Vršiču, odvisno od števila udeleženk.

V okviru AO Rašica se je leta 2010 prebudila ideja o spodbujanju članic alpinističnega odseka k plezanju v samostojnih ženskih navezah. Začele smo v stenah Wilder Keiserja, leta 2011 v Karnijskih Alpah, leta 2012 v dolini Belega potoka, zadnja 3 leta pa se nam je datum ponesrečil s slabim vremenom ali slabšim odzivom deklet. A tabor 505 se prebuja iz zimskega spanca in tokrat 'uradno' vabimo zraven vse pripravnice in alpinistke slovenskih alpinističnih odsekov, ki imate znanje in izkušnje v plezanju v hribih, vodilne v navezi, od III. težavnosti naprej.

Tabor je sproščene narave, lokacija je primerna za vplezavanje v skalno sezono preko krajših smeri, pa tudi za iskanje izzivov in lepot v slovenskih klasikah.

Prijave zbiramo na tel. št. 040/458-389 ali na e-naslov ursa.erman@gmail.com do torka, 14. 6. 2016. V primeru dežja bo tabor prestavljen.
 
Vabljene, da se spoznamo in kakšno skupaj splezamo. Bo pa po tem vikendu gotovo deževalo ...

Vir in fotografija: pzs.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.