Sveča v Travniku - VIDEO

Objavljeno: 1. September 2016 - 14:21
Komentarji: 0 komentarjev

Gregor Malenšek in Neda Podergajs (oba AO Matica) sta v severni steni Travnika plezala smer Sveča, sosedo bolj znanega (in obleganega) Ašenbrenerja, ki v 800 metrih ponudi težave do VI+. Ob oceni smeri je primerno opozorilo, da gre za smer Frančka Kneza...

Plezalca sta poletni plezalni dan v veličastni alpski steni ovekovečila na video zapis, ki si ga lahko pogledamo spodaj:

Travnik - Sveča from Gregor Malensek on Vimeo.

Naslovna fotografija: AO Matica.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.