Stiriofobija

Objavljeno: 18. Januar 2017 - 18:57
Komentarji: 2 komentarjev

Gregor Klančar (AO Novo mesto) in Miha Zupan (AO Tržič) sta v dolini Belega potoka, ki se nahaja pod severovzhodno steno Kukove špice, plezala slap Stiriofobijo (5+, 110m).

Razmere: čez slap kar dobro teče, led je svečkast, na določenih mestih pa tudi odličen.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

2 komentarja

Slika za %user
Tine Andrejašič 19. Januar 2017 - 10:19 · Prijavi se za objavo komentarjev.
Stirofobijo sva lezla s Tinetom Ščuko v nedeljo. Realna ocena smeri je 4+. Problem je samo v nameščanju varovana.
Slika za %user
maria leydi 5. November 2019 - 10:37 · Prijavi se za objavo komentarjev.
Pozdravljeni gospod / gospa Potrebovali ste denarno posojilo med posamezniki za soočiti se s finančnimi težavami, da bi lahko prestopil iz mrtve točke finančna kriza, ki izzove banke, resne ponudbe za posojila, poštena certifikat in hitro od 2000 do 80 000 EUR za obdobje od odplačilo od 2 do 25 let se naša stopnja razlikuje za 2%. Če želite izvedeti več o naših ponudbah, mi pišite za svoja osebna posojila Moj e-poštni naslov: leydimaria37@gmail.com

Pred komentiranjem se morate prijaviti