Slapovi v Idrijskem hribovju

Objavljeno: 10. Januar 2017 - 16:28
Komentarji: 0 komentarjev

Najbolj znan zimski poligon za ledno plezanje v bližini Idrije v Idrijski Beli. Slapišče v njenem zatrepu nudi kar nekaj lažjih slapov do 4 stopnje. Po poročanju plezalcev so razmere tam zelo dobre, narejenih je večina grap in lednih skokov.

Lokalci ponujajo tudi novo grapo, ki se je te dni preplezala nad Sp. Idrijo (v Cerkovem hribu). Skrita grapa je težka 3, dolga pa 250 metrov.

Vir in fotografija: PK Idrija.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.