Seznam alpinističnih inštruktorjev z veljavno licenco

Objavljeno: 19. Avgust 2016 - 09:23
Komentarji: 0 komentarjev

​Licenčni seminarji so namenjeni alpinističnim inštruktorjem. Z aktivno udeležbo na licenčnem seminarju si alpinistični inštruktorji obnavljajo in posodabljajo znanje. Poleg tega je udeležba na licenčnem seminarju pogoj za veljavnost licence za nadaljnja 3 leta.

Alpinističnim inštruktorjem, ki so aktivno vključeni pri vzgojno-izobraževalnih akcijah KA (izpiti za alpiniste, seminarji in izpiti za AI, tabori, licenčni seminarji ...) se zaradi tega veljavnost licence podaljša za nadaljnja 3 leta. Sklep 2.7.1: V primeru, da je od zadnje licence poteklo več kot tri (3) leta, se mora AI za obnovitev licence udeležiti vseh seminarjev za alpinistične inštruktorje brez opravljanja izpita - naziv AI je trajen. (10.12.2014).

Na tej povezavi najdete osvežen imenski seznam alpinističnih inštruktorjev z veljavnostjo licence. Seznam je bil osvežen 18. 08. 2016.

Morebitne napake sporočite na alpinizem@pzs.si

Naslovna fotografija: pzs.si.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.