Rašičani priplezali na Quitaraju in Huascaran Sur

Objavljeno: 31. Julij 2017 - 12:49
Komentarji: 0 komentarjev

Odprava AO Rašica v perujsko Cordilliero Blanco se počasi zaključuje. 14 članska ekipa se bo 3. avgusta vrnila domov in to s kopico lepih vzponov.

Zadnja poročila iz Južne Amerike prinašajo informacije, da so se naši plezalci povzpeli na dva šesttisočaka, na Quitaraju (6040 m) in na najvišji vrh Peruja, na Huascaran Sur (6768 m).

Več informacij o njihovi dejavnosti v Andih pa lahko najdete tukaj >>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.