Poročna smer - novo v Lanežu

Objavljeno: 19. Avgust 2016 - 09:06
Komentarji: 0 komentarjev

Koroško-ljubljanska zakonska naveza Krejan Čokl si je za (drugo) obletnico poroke omislila skupno darilo v obliki prvenstvene smeri. 

Marta in Jure sta v steni Laneža blizu Raduhe preplezala novo 100 metrsko linijo, jo poimenovala Poročna in ocenila na IV+/III-IV.

Plezalca dodajata, da je smer res prav taka, kakršen je tudi zakon: "Če je dober, je kratek, ker če je fajn, čas vedno prehitro teče, in vedno boljši. Potrpežljivost in trud pa sta vedno nagrajena. Če je vstop zaradi vlažne skale na začetku malce začinjen (a ni enako, ko se spoznavamo – ne veš, kaj te čaka, ne veš, kaj pričakovati od drugega, ne zaupaš mu še popolnoma …), smer v drugem delu postreže z vrhunsko skalo."

Vir in fotografija: AK Ravne.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.