Nova Slovenska smer na najvišji vrh Kosova

Objavljeno: 5. April 2017 - 19:39
Komentarji: 0 komentarjev

Silvo Vrhovec (AO Železničar) se je konec marca mudil na Kosovu, kjer je smučal in tudi plezal.

V družbi Ilira Himaduma, Nediha Limanija in Deni Hameli (vsi trije so člani Turnosmučarskega kluba Kosovo) se je podal pod najvišjo goro Kosova Gjeravico (2656 m; imenovana tudi tudi Djeravica ali Đeravica).

Po verjetno novi smeri - Slovensko-kosovski grapi (II-III, 40-50°, 400 m; rdeča linija) se je 25. marca skupaj z Nedihom Limanijem nanjo tudi povzpel in nato še smučal z vrha. 

Vir in fotografija: AO Železničar.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.