Nives Meroi in Roman Benet v Ljubljani

Objavljeno: 14. Junij 2016 - 21:05
Komentarji: 0 komentarjev

Mohorjeva založba vabi v sredo, 15. junija 2016, ob 17. uri v knjigarno na Nazorjevi ulici 1 v Ljubljani na pogovor s svetovno znanima alpinistoma Nives Meroi in Romanom Benetom ob izidu knjige Nives Meroi Ne pustim te čakati - Trikrat na Kangčendzengi, najina zgodba izpod mojega peresa.

Sodelujejo: Nives Meroi in Roman Benet, prevajalka Mateja Gomboc, urednica Alenka Veber

Ne pustim te čakati pa ni zgolj knjiga o osvajanju njunega dvanajstega osemtisočaka, Kangčendzenge, ni le zgodba o izjemnem alpinističnem podvigu - predvsem je izpoved tenkočutne ženske duše in o premagovanju najbolj zahrbtne ovire, ki se jima je doslej postavila na pot: Romanove bolezni. 

V času izida knjige sta Nives in Roman 12. maja 2016 osvojila svoj trinajsti osemtisočak

Vabljeni!

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.