Filmček o prevozu in montaži Bivaka II Na Jezerih

Objavljeno: 7. Oktober 2016 - 16:11
Komentarji: 0 komentarjev

Pred dnevi smo veseli poročali, da Bivak II ponovno stoji na svojem mestu v gorah.

Leta 2015 so stari, dotrajani bivak, ki so ga postavili Skalaši leta 1936 odstranili - nov dom je našel ob Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani, kjer je umeščen na skalnjak na zelenici pred našim muzejem. Istočasno so začeli začeli načrtovati novega. 

Več o projektu, poteku dela in izgledu novega bivaka pa lahko izveste tukaj, spodaj pa si lahko pogledate filmček o prevozu in montaži bivaka.

Vir in fotografija: Anže Čokl.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.