Cuder preplezala nov mix v Ovčji vasi

Objavljeno: 26. Januar 2017 - 08:35
Komentarji: 0 komentarjev

Tine Cuder in Enrico Karletto Mosetti sta v Ovčji vasi (Vallbruna) preplezala novo kombinirano smer. Poimenovala sta jo Panta Rhei (M8, Wi6; 50m).

Smer  se nahaja med Ovčjo vasjo in Zajzero, 200 metrov naprej od pokopališča (Ovčja vas), na levi strani. Pristopa je za 15 minut.

Skalni del smeri je Enrico opremil s svedrovci (6) in navrtal varovališča (2). Linija smeri poteka po previsni poki z leve proti desni do ledne sveče, čeznjo na polico, kjer je varovališče. Drugi raztežaj pa gre čez svečo na vrh.

Vir in fotografija: Tine Cuder.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.