"Belgijske big wall zveri" na Madagaskarju

Objavljeno: 20. Marec 2017 - 17:46
Komentarji: 0 komentarjev

Belgijca Sean Villanueva 0'Driscoll in Siebe Vanhee sta leta 2015 poskrbela za še en dober vzpon in kot je za njiju (in pridružene člane) že značilno, pripravila novo zanimivo video zgodbo. 

Na Madagaskarju, gorskem masivu Tsaranoro massif, ki se nahaja na jugu tega otoka, sta v Tsaranoro Atsimo preplezala prvenstveno smer Fire in the Belly (700m, 8a+). Linijo sta opremila s svedrovci (od spodaj), raztežaje pa ocenila na 5c, 6c, 7b+, 6b+, 6c, 7c, 8a+, 6b, 7a, 8a+, 7b.

Vzpon sta seveda dokumentirala in njuno (desetminutno) zgodbo pred dnevi predstavila širnemu svetu. Ogledate si jo lahko spodaj.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.