Alpiročnik

Objavljeno: 1. Februar 2018 - 20:34
Komentarji: 0 komentarjev

Posodobljen je spletni alpinistični učbenik KA PZS, v katerem so na enem mestu zbrane različne vsebine alpinističnih dejavnosti

Alpiročnik ponuja informacije in nasvete za varno gibanje v gorah tečajnikom alpinističnih šol, pripravnikom in tudi izkušenejšim alpinistom.

V preteklih mesecih smo intenzivno delali na njegovih posodobitvah. Sedaj ponovno deluje tudi generiranje PDF datotek. Iščemo še nove sodelavce, ki so pripravljeni sodelovati pri ustvarjanju vsebin.


 
ALPIROČNIK je dostopen na http://alpirocnik.rasica.org
 
Vabljeni k ogledu in preizkusu.

Administrator Alpiročnika   
Mijo Kovačevič - Mičo

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.