Osem krogov in pol do štirih nagrad

Objavljeno: 5. Maj 2017 - 11:27
Komentarji: 0 komentarjev

Film Osem krogov in pol je na enem večjih festivalov v osrednjem delu ZDA (MidWest) osvojil štiri glavne nagrade.

Na 26. izvedbi IMPA Awards v mestu Pella v Iowi je film pobral nagrade za najboljšo montažo, mešanje zvoka ter za najboljši film s proračunom pod 50.000 USD ter za najboljšo fotografijo v absolutni kategoriji.

V Sloveniji bo nova projekcijo filma v ponedeljek, 8. maja, ob 20. uri, v Linhartovi dvorani v Radovljici; sledil ji bo pogovor s scenaristom in režiserjem Gregorjem Kresalom ter direktorjem fotografije Rožletom Bregarjem.

Nadaljnje projekcije:
Grosuplje, Life Cafe (Radio Zeleni val):
   četrtek, 18. maja, ob 20.30
Domžale, Kulturi dom Franca Bernika:
   sreda, 24. maja, ob 20.30

Vir: gore-ljudje.net.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.